Concept Club – Ideja stanuje ovde

APARTMANSKI KOMPLEKS SA HOTELSKIM SADRŽAJEM


APARTMANSKI KOMPLEKS SA HOTELSKIM SADRŽAJEM


Ideja je ono što pokreće, stvara i traje, u svakoj epohi i svim kulturama. Najveći izumi čovečanstva, maestralna umetnička dela, nastali su od ideja pojedinaca koji su u njih verovali. Tamo gde težnja pronađe put do svog ostvarenja, priznanja ne izostaju i podrška dolazi sama.

U potrazi za sinonimima ideja koje su svet učinile lepšim, stvoren je Concept Club. Jedinstven po svojoj definiciji, pronašao je put od ideje do realizacije i dobio podršku za stvaranje koncepta koji nudi rešenje za profitabilno investiranje, transparentno upravljanje imovinom i standardizaciju rentabilnih nekretnina.


IZGRADNJA, PRODAJA, PREUZIMANJE I RENTIRANJE APARTMANA

POVRAĆAJ INVESTICIJE U ROKU OD 10 DO 15 GODINA

SADRŽAJI CONCEPT CLUBA

PLIVAČKI BAZEN

SPA & SAUNA

PANSIONSKI RESTORAN

TERETANA & WELLNESS


Vizija Concept Cluba

Concept Club je vizija sa jasnim ciljem, da svako prepozna zadovoljstvo i svoj interes u procesu izgradnje i stvaranja jedinstvenog koncepta sačinjenog od:

  • opcije investiranja sa garantovanim povraćajem investicije,
  • know-how sistemom za standardizaciju i upravljanje smeštajnim objekatima i pratećim sadržajima,
  • jedinstvenog doživljaja odmora za svakog člana kluba.

FIKSNA I VARIJABILNA STOPA POVRAĆAJA INVESTICIJE

Garantovani povraćaj investicije

Bez obzira na turistički potencijal lokacije, kupovina apartmana ne garantuje da će kapaciteti biti popunjeni. Čak i u uslovima gde potražnja za smeštajem dostiže sezonski maksimum, kao što je Zlatibor, rentiranje zahteva dodatna ulaganja novca i vremena vlasnika. Sa ciljem da ponudi rešenje za sve prisutniji problem vlasnika apartmana, Concept Club je ponudio drugačiji pristup investiranju. Kupovinom apartmana u nekom od CC objekata na Zlatiboru, postajete član kluba sa svim prednostima koje on nudi u vidu pratećih sadržaja, transparentnog upravljanja rentiranjem i garantovanim povraćajem investicije u periodu od 10 do 15 godina. Vlasnici apartmana imaju mogućnost izbora između garantovane rente od 5% ili varijabilne rente koja se kreće do 10% vrednosti nekretnine, na godišnjem nivou.


STANDARDIZACIJA

Upravljanje smeštajnim objektima

Concept Club je otvoren za sve koji razumeju i slede viziju jedinstvenog doživljaja odmora, sa jedne, i pouzdanog ulaganja, sa druge strane. Sa ciljem da svi ispune očekivanja, klub je ponudio know-how sistem standardizacije objekata po najvišim očekivanjima gostiju. Uvođenje objekta u mrežu Concept Club-a podrazumeva kompletnu logističku podršku za razvoj biznisa, marketing strategiju i rentiranje apartmana. Koncept je sačinjen od obaveznih i pratećih sadržaja, koji podižu potražnju za lokacijom, a samim tim i vrednost kvadrata. Spoj hotelskog i apartmanskog sistema rada uzima najbolje od oba – hotelsku uslugu i apartmanske cene.


Concept Club

Jedinstven doživljaj odmora

Krajnji proizvod koji Concept Club predstavlja jeste jedinstven doživljaj odmora za sve putnike koji posete neki od objekata sa CC znakom. Po cenama apartmanskog smeštaja, uživaćete u luksuzu hotela sa 5 zvezdica, uz prateće sadržaje kao što su zatvoreni bazen, restoran, wellness centar, coctail bar, sushi bar, igraonice za decu, različite avanture i obilasci, scenski nastupi i događaji… Boravkom u apartmanima Concept Club-a postajete član sa svim privilegijama i prednostima kluba. Concept Club je mesto gde odmor dobija novu dimenziju hedonizma i pruža doživljaj harmonije u svakom segmentu.

Kontakt telefon

063 632 066

5 + 3 = ?