Skip links

CONCEPT CLUB Mobilna aplikacija

UPUTSTVO ZA VLASNIKA

berza nekretnina 1

Concept club kroz CC mobilnu aplikaciju prvi put tretira vlasnika apartmana kao ravnopravnog subjekta u izdavanju apartmana i upravljanju nekretninama. Vlasnicima je kroz aplikaciju omogućena potpuna transparentnost u upravljanju svojim nekretninama, bez obzira da li je u pitanju jedan ili više apartmana.
U svakom trenutku vlasnik ima informaciju da li je i kome izdat apartman, kao i stanje sređenosti nekretnine (čist, prljav). Svako uzimanje ključeva apartmana sa recepcije registuje se kroz aplikaciju putem push notifikacije, koju vlasnik dobija u realnom vremenu. Takođe, vlasnicima koji to žele omogućeno je upravljanje cenovnom politikom i strategijom poslovanja kroz chanal management softver koji su do sada koristili samo hoteli.
CC aplikacija, takodje omogućava vlasnicima vođenje evidencije o kanalima prodaje putem kojih dolaze gosti, što daje izvanrednu analitiku koja pospešuje strategiju izdavanja.
Vlasnicima i njihovim gostima CC mobilna aplikacija omogućava privilegije korišćenja dodatnih sadržaja loyalty partnera, a samim tim apartman postaje konkurentan organizovanim apartmanskim kompleksima i hotelima visoke kategorije

berza nekretnina 1

UPUTSTVO ZA VLASNIKA

VLASNIK STE APARTMANA ILI STANA KOJI IZDAJETE?
Da li biste voleli da u svakom trenutku jednim klikom dobijete informaciju:
  • Da li je vaš apartman izdat?
  • Da li je rezervacija naplaćena?
  • Da li je gost došao?
  • U kakvom stanju je vaš apartman nakon izlaska gosta?
  • Da li je i kada, vaš apartman očišćen?
  • Gde se nalaze ključevi vašeg apartmana u svakom trenutku
  • Ko je, kada i zašto uzeo ključ vašeg apartmana?
Sve to, u svakom trenutku, 6 meseci u nazad i 12 meseci u napred možete dobiti u prvoj mobilnoj aplikaciji namenjenoj vlasnicima apartmana i stanova. Sve promene vezane za upravljanje i izdavanje apartmana ili stana, vlasnik dobija putem push notifikacije-obavestenja u svojoj aplikaciji. POSTANI ČLAN I BESPLATNO PREUZMI CC MOBILNU APLIKACIJU. Na Zlatiboru nudimo i uslugu sređivanja apartmana kroz “housekeeping berzu”
Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva na web stranici conceptclub.rs.